Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Bujabéza -Bouillabaissa

Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

Francie 164 Kč / porce Mirek 0777
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Čevabčiči

Čevabčiči s opečeným bramborem a tatarkou.-Původ čevabčiči je v turkických oblastech, odkud se z původního kebabu (kebab - čevap) rozšířil na...

Čechy a Morava 28 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »

Dýňové rizoto s rozmarýnem

Americká inovace italského rizota. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, vaření detail »

Fajitas

Jídlo patřící do Tex-mex kuchyně je Fajita

Mexico 73 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Falafel s tzatziki

Arabský falafel je nejčastěji cizrnový, podávaný s arabským chlebem. Naše varianta je s řeckými tzatziki.

Maroko 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření, smažení-fritování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky
Tuňákový tataráček na croutes degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňákový tataráček na croutes
Hovězí guláš hlavní chod, dušení, restování pro základ Hovězí guláš