Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Filátka ze pstruha na omáčce z čerstvého kopru

Lehká a svěží rybí klasika.

Čechy a Morava 70 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí kotlíkový guláš

Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku

Čechy a Morava 54 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí na koprové omáčce

Koprová omáčka patří mezi české stálice.

Čechy a Morava 110 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, vaření detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Hovězí po Burgundsku, Beef Bourguignon

Francouzská klasika, která i ve Francii má mnoho variant. Tato patří mezi ty klasické.

Francie 57 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tomatová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Tomatová polévka
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická
Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou