Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Hovězí ragú s chilli bazalkou a bramborem

Lehká obměna guláše s čerstvou jarní cibulkou, čerstvou chilli papričkou a čerstvou bazalkou.

Evropa 48 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Mezinárodní Fusion 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem

Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.

Čechy a Morava 49 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření, redukování detail »

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Kančí T-bon steak v glaze Jalapenos

Český kanec ve steakové úpravě v pikantním sladkém glaze.

Mezinárodní Fusion 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, smažení-fritování detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Koprová omáčka vejce

Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Krůtí špíz marinovaný v chilli omáčce

Prokládaný cuketou, paprikou, cibulí a slaninou.

Evropa 41 Kč / porce Mirek 0777
grilování, rychlé, marinování, grilování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Houbová omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Houbová omáčka
Vepřové ledvinky s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, dušení Vepřové ledvinky s rýží