Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Pečené koleno

Křupavá kůrčička a šťavnaté masíčko, prostě vepřová mňamka „pečené kolínko“.

Čechy a Morava 88 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, vaření, pečení detail »

Pečené kuře s bramborem v jednom hrnci

Jednoduché domácí jídlo o pár ingrediencích. Česnek, tymián, kuře a brambor.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, z jednoho hrnce, pečení detail »

Pepřová omáčka

Omáčka hlavně pro minutkovou kuchyni.

Evropa 11 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty

Celá pražma pečená s rozmarýnem.

Středomoří 167 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Provensálské "pesto" bylinky

Pomletá směs bylinek s olivovým olejem.

Francie 4 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Ragú alla Bolognese

Základní italská omáčka z mletého masa pro těstoviny.

Itálie 30 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Rajská omáčka

Velmi oblíbená rajská omáčka. V Čechách je rajská omáčka fenoménem jako svíčková omáčka. Tak pojďme na ní.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vaclav Langer
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Ratattouille design

Porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 22 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem
Steak ze zebry hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření Steak ze zebry
Houskové kynuté knedlíky příloha, rychlé, vaření Houskové kynuté knedlíky