Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Taco s kuřecím masem

Se zeleninou a studenými omáčkami.

Mexico 77 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Tarhoňa s provensálskou zeleninou

Slovensko-maďarská těstovina s francouzskou vůní.

Slovensko 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, restování, dušení detail »

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, pečení, marinování detail »

Tomatová polévka

Rajčatová nebo chcete-li tomatová polévka může být i základem do jiných jídel, jako jsou pasti (italské těstoviny) atd.

Itálie 7 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.

Evropa 82 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Vepřové medailonky z panenky a šafránové brambory

Vepřová panenka s fazolkami a smetanovými šafránovými brambůrkami.

Francie 57 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Zavináč

Česká hospodská klasika k pivu.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »

Bramborová polévka s paprikou

Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony