Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Brambory vařené

Prohozené v máslíčku s plochou petrželkou.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Dršťky na paprice

Na nudle nakrájené, uvařené dršťky přelité paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Hořčičná omáčka

Smetanová hořčičná omáčka.

Evropa 12 Kč / porce Miroslav Č.
omáčka, rychlé, vaření detail »

Houbařská polévka zalitá

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, koprové vůně a mírně nakyslé chuti s kousky brambor, hub a vajíčka.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí maso na pepři

Kousky dušeného hovězího masa přelité hustší omáčkou s chutí po pepři.

Čechy a Morava 28 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí plátek na pepři

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího, který je přelitý hustší omáčkou s nahnědlou barvou a chutí po pepři.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Mexický kuřecí wrap

Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.

Mexico 35 Kč / porce Mirek 0777
svačina, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Plzeňský guláš

Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěná na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího politý hustší paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině