Koření a dochucovací prostředky

sušené koření, čerstvé bylinky

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu

Brambory vařené

Prohozené v máslíčku s plochou petrželkou.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Dršťky na paprice

Na nudle nakrájené, uvařené dršťky přelité paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »

Hořčičná omáčka

Smetanová hořčičná omáčka.

Evropa 12 Kč / porce Miroslav Č.
omáčka, rychlé, vaření detail »

Houbařská polévka zalitá

Bílá až smetanově nažloutlá hustší polévka, koprové vůně a mírně nakyslé chuti s kousky brambor, hub a vajíčka.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí maso na pepři

Kousky dušeného hovězího masa přelité hustší omáčkou s chutí po pepři.

Čechy a Morava 28 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí plátek na pepři

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího, který je přelitý hustší omáčkou s nahnědlou barvou a chutí po pepři.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Mexický kuřecí wrap

Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.

Mexico 35 Kč / porce Mirek 0777
svačina, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Plzeňský guláš

Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěná na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího politý hustší paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, pečení Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem