Sušené bylinky a kořenící směsi

Sušené bylinky a kořenící směsi
Skořice

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pepřová omáčka

Omáčka hlavně pro minutkovou kuchyni.

Evropa 11 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Ragú alla Bolognese

Základní italská omáčka z mletého masa pro těstoviny.

Itálie 30 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Špagety Alfredo

Italská těstovina s chutí po smetaně a parmazánu.

Itálie 28 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Taco s kuřecím masem

Se zeleninou a studenými omáčkami.

Mexico 77 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Vepřové medailonky z panenky a šafránové brambory

Vepřová panenka s fazolkami a smetanovými šafránovými brambůrkami.

Francie 57 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Bramborová polévka s paprikou

Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách