Anglo-americké dělění

Anglo-americké dělění

Anglo-americké dělění masa, je trochu špatná formulace, protože oba státy to dělí trochu jinak ale to vlastně každý stát Francouz, Ital atd. bourají maso do jiných svalových skupin a názvů. Měli bychom tu tolik kategorii že procházení by bylo zdlouhavé. 

 

Forte Rib Top side

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Fajitas

Jídlo patřící do Tex-mex kuchyně je Fajita

Mexico 73 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Hovězí rolka s pečeným bramborem

Lahůdka z hovězího pupku a zrajícího modře plísňového sýra.

Francie 142 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, pečení, pečení detail »

Hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 65 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Hovězí Wellington

Šál hovězího s lískovými oříšky, pečený v listovém těstě.

Anglie 109 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Chilli con carne v pečených bramborách

Masové ragú s fazolemi.

USA 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Lahodné BBQ žebra

Barbeque není jen omáčka je to styl. A žebra ať už vepřová nebo hovězí jsou perfektním spojením.

Severní Amerika 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, marinování, dušení, pečení, grilování detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině
Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží