Hovězí přední kližka

Hovězí přední kližka


Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí guláš z trouby

Klasický hovězí guláš díky přípravě v troubě propojí ještě více chutě.

Čechy a Morava 202 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, restování, pečení detail »

Hovězí maso se zeleninou v alobalu

Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině

Evropa 25 Kč / porce Lenka
hlavní chod, dietní, restování pro základ, pečení detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Maďarsko 69 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí polévka s masem a nudlemi

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině a koření, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a nudlemi. Statní normy,...

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí polévka s masem a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a rýží.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Karlovarský guláš

Kousky hovězího v smetanově krémové, husté, paprikové omáčce.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

Plzeňský guláš

Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí guláš hlavní chod, dušení, restování pro základ Hovězí guláš