Hovězí zadní kližka

Hovězí zadní kližka


Debrecínský hovězí guláš

Hovězí guláš s párky a slaninou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí kotlíkový guláš

Výborný hovězí guláš z jednoho kotlíku

Čechy a Morava 54 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragú s mrkví a hráškem

Nezahuštěný guláš, do kterého na závěr přidáme hrášek a baby karotku.

Rakousko 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení detail »

Kapucínský hovězí guláš

Guláš se žampiony.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, restování, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Maďarský hovězí guláš, klasický guláš s čerstvou pikantní paprikou.

Čechy a Morava 36 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Slovenská pochoutka

Slovenská pochoutka, ragú z hovězího a vepřového masa s bramborovými plackami.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí guláš Karlovarský

Guláš Karlovarský, ale také Lázeňský guláš, zjemněný smetanou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Kapucínský guláš

Kousky hovězího přelité hustší šťávou s žampiony.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření, restování detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem