Hovězí zadní kližka

Hovězí zadní kližka


Krkonošský guláš

Kousky dušeného hovězího, přelité červenohnědou omáčkou s žampiony a slaninou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření, restování detail »

Moravský guláš

Kousky dušeného hovězího masa se zelím a bramborem.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Moravský hovězí guláš

Hovězí guláš se zelím.

Čechy a Morava 41 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Uherský guláš

Hovězí maso v načervenalé omáčce s brambory, rajčaty a slovenskou paprikou.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí