Hovězí zadní
Hovězí zadní, Svíčková, Falešná Svíčková, Plec, Roštěnec, Kýta, Oháňka
Ala Mexický guláš



Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.
Čechy a Morava 32 Kč / porceAzu po tatarsku




Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.
Čechy a Morava 33 Kč / porceBavorský závitek



Hovězí závitek plněný směsí z brambor, vajec, bůčku a okurek, přelitý kořeněnou hustou šťávou.
Čechy a Morava 18 Kč / porceBohdalovský závitek



Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek
Čechy a Morava 20 Kč / porceBratislavský guláš



Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.
Čechy a Morava 33 Kč / porceDušené hovězí se zeleninou ve vlastní šťávě




Hovězí se zeleninou ve šťávě a vývaru.
Anglie 30 Kč / porceFrancouzský guláš Daube





Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.
Francie 62 Kč / porceHovězí dušené v kapustě




Trochu zapomenutá česká klasika.
Čechy a Morava 38 Kč / porceHovězí maso po burgundsku



Hovězí maso po burgundsku
Evropa 77 Kč / porceHovězí maso podle houbařů




Hovězí maso podle houbařů je ideálním kombinací pro milovníky hub.
Itálie 70 Kč / porce