Telecí maso
Telecí maso je maso z telat - mladých kusů Hovězího dobitka. Má velmi jemnou, i když méně výraznou, chuť. Je to maso libové a lehce stravitelné, proto bývá součástí dětské a dietní stravy. Nejkvalitnější je maso z telat okolo hmotnosti 60 kg.
Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue




Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.
Francie 95 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceDemi glace





Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.
Francie 12 Kč / porceScottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou





Delikatesní závitky z jemného telecího roštěnce.
Itálie 82 Kč / porceTelecí játra s jablky, jarní cibulkou a čatný z lesních plodů



Krátce restovaná játra s grilovanými plátky jablka.
Francie 62 Kč / porceTelecí líčka na červeném víně s cipolliny





Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.
Francie 138 Kč / porceTelecí líčka na víně




Telecí líčka jsou na vzestupu popularity, jsou jednoduché a luxusní zároveň.
Čechy a Morava 104 Kč / porceVelikonoční telecí roláda





Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.
Evropa 68 Kč / porceVývar hovězí základní



Čistý vývar z morkových kostí a zeleniny.
Čechy a Morava 4 Kč / porceRagú polévka



Krémová,smetanově nažloutlá polévka s vložkou masa a zeleniny
Čechy a Morava 13 Kč / porce