Jehněčí a ovčí maso
Jehněčí a ovčí maso
Dušené jehněčí v bramborách




Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.
Anglie 61 Kč / porceKančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.





Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.
Čechy a Morava 137 Kč / porcePečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem





Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.
Mezinárodní Fusion 130 Kč / porceŠpíz z pěti druhů masa





Grilovaný špíz s bramborovou lodičkou a koprovo-česnekovou zakysanou smetanou.
Mezinárodní Fusion 66 Kč / porceToulouse-Style Cassoulet





Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.
Francie 65 Kč / porce