Uzeniny, paštiky, sušená masa, teriny(terrine)

Uzeniny, paštiky, sušená masa, teriny(terrine), parmská šunka, špek, klobása, uherský salám, mortadella


Francouzské brambory

U nás populární zapečené jídlo.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, vaření, pečení detail »

Halušky s brynzou

Slovenské top jídlo jednoduše geniální. Halušky s brynzou a opečenou slaninou.

Slovensko 36 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Halušky se zelím a slaninou

Slovenská variace na halušky. I bez brynzy jsou v tomto provedení vynikající.

Slovensko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Evropa 77 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Kuřecí a šunkový wrap

Jednoduchá svačina je wrap z mexické měkké tortili

Mexico 43 Kč / porce Vaclav Langer
svačina, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí špíz Saltimbocca

Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.

Itálie 40 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení detail »

Kuřecí závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou

Kuřecí prsíčko jako závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou, na šťouchaných bramborách.

Evropa 34 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Mini pizzy

Výtečný recept na osm mini pizz s rucolou a parmskou šunkou.

Itálie 12 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Panenka špikovaná uzeninou

Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.

Evropa 21 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Špekový knedlík příloha, rychlé, vaření v páře Špekový knedlík
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Špíz z pěti druhů masa grilování, rychlé, marinování, grilování Špíz z pěti druhů masa