Uzeniny, paštiky, sušená masa, teriny(terrine)

Uzeniny, paštiky, sušená masa, teriny(terrine), parmská šunka, špek, klobása, uherský salám, mortadella


Toulouse-Style Cassoulet

Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.

Francie 65 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, namočení, restování, pečení detail »

Vaječná tortilla s chorizem

Tortilla je v celém Španělsku nabízena k vínu nebo sherry, jako Tapas. Zde ochutnáme bramborovo-vaječnou tortillu.

Španělsko 50 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, pečení detail »

Vepřová vánoční šunka s brusinkami a balzamikovým octem

Grilování

Rakousko 83 Kč / porce vasekm
grilování, grilování detail »

Bramborové fondáty

Bramborové fondáty, příloha

Evropa 18 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, vaření na pánvi detail »

Frankfurtská polévka

Krémově zahoustlá, světlá, paprikově narůžovělá polévka jemné vůně a chuti s nakrájenými párky.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření, restování pro základ detail »

Horský závitek

Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na slanině

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý řidší omáčkou se slaninou.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Hrachová polévka s párkem

Hráškově zelená nebo nažloutlá, hustší polévka (dle použitého hrachu), typické vůně a chuti s nakrájeným párkem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Běloruské bramborové placky hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování Běloruské bramborové placky
Francouzský guláš Daube hlavní chod, restování pro základ, dušení Francouzský guláš  Daube