Vepřová kýta

 kýta - je to největší část vepřového 
     masa, používá se na minutky,pečení,
     dušení 


Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »

Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka
Králík s nádivkou nedělní oběd, rychlé, pečení Králík s nádivkou