Vepřová plec

Plec je přední horní část nohy/kýty. A hodíse pro pečení a dušení.


Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým vepřovým masem.

Čína 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Moravský (vepřový) vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Čechy a Morava 31 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování detail »

Slovenská pochoutka

Slovenská pochoutka, ragú z hovězího a vepřového masa s bramborovými plackami.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Vepřová pečeně s cannelloni

Špenátové cannelloni plněné ricottou s pomalu pečenou plecí a paprikovém puré.

Itálie 64 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, rychlé, pečení, restování pro základ detail »

Vepřové maso na smetaně

Pro milovníky omáček doporučují vepřové maso na smetaně. Jemná máčka v kombinaci s výtečným masem vás nadchne.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Lenka
nedělní oběd, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Guláš Petra Voka

Kousky hovězího a vepřového masa v načervenalé omáčce, silné chuti po leču a víně.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Staropolský bigos

Směs dušeného hovězího, vepřového, klobásy se zelím, houbami a rajčaty.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Trhané adobo

tenhle způsob úpravy masa vymysleli filipínci, aby dlouho vydrželo, takže se nekazí třeba týden.

Malajsie 25 Kč / porce Tom
hlavní chod, rychlé, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem
Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem