Vepřová svíčková (panenka)
Vepřová svíčková (panenka) je nejejmnější a nejměkším masem z vepřového masa. Přesto i ta může býti tuhá a to díky stáří prasete, nebo špatnou tepelnou úpravou.
Degustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceEnchiladas





Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.
Mexico 45 Kč / porceFiletovaná panenka s grilovanou zeleninou a omáčkou demi glace




Dorůžova pečená vepřová panenka s provensálskou grilovanou zeleninou.
Evropa 57 Kč / porcePanenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory





Degustační podoba hlavního jídla.
Evropa 48 Kč / porcePanenka špikovaná uzeninou




Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.
Evropa 21 Kč / porceSmažený váleček z vepřového masa, žampiony, sýrem a omáčkou



Smažená rolovaná panenka plněná anglickou slaninou, žampiony a ementálem. S variací studených omáček.
USA 55 Kč / porceŠpíz z pěti druhů masa





Grilovaný špíz s bramborovou lodičkou a koprovo-česnekovou zakysanou smetanou.
Mezinárodní Fusion 66 Kč / porceThajská pánev na banánovém listu



Směs panenky a prsíček se zeleninou na banánovém listu.
Thajsko 42 Kč / porceThajská pánev s jasmínovou rýží





Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.
Thajsko 44 Kč / porceVepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem




Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.
Evropa 82 Kč / porce