Jogurty ,smetany, mléka

Jogurt ,smetana, mléko, cream fresh, šlehačka


Rib eye steak na pepřové omáčce

S americkými bramborami zdobený smaženou mrkví.

USA 108 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Řecké tzatziki

U nás psané či vyslovované caciki, zaziki a podobně, tzatziki jsou okurkový dip, tedy studená omáčka. Ale i hutnější forma salátu.

Řecko 11 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »

Špekový knedlík

Domácí knedlík z housky, špeku, slaniny a bílků.

Čechy a Morava 8 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření v páře detail »

Tiramisu

Nejznámější italský desert ze sýru Mascarpone, piškotu Savoiardi a silné kávy.

Itálie 16 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu detail »

Vepřové medailonky z panenky a šafránové brambory

Vepřová panenka s fazolkami a smetanovými šafránovými brambůrkami.

Francie 57 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Bratislavská roštěná

Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou se zeleninou a smetanou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Čokoládový krém se šlehačkou

Jemný, vláčný čokoládový krém se šlehačkou.

Evropa 12 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou
Babiččina vánočka dezerty, pečení Babiččina vánočka