Jogurty ,smetany, mléka

Jogurt ,smetana, mléko, cream fresh, šlehačka


Hovězí guláš Karlovarský

Guláš Karlovarský, ale také Lázeňský guláš, zjemněný smetanou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí plátek na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího, politý narůžovělou paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Karlovarský guláš

Kousky hovězího v smetanově krémové, husté, paprikové omáčce.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

La Tarte Flambée

La Tarte Flambée.

Francie 32 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, pečení detail »

Lázeňský guláš

Kousky hovězího s jemnou smetanovou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Lehký bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách, ale trochu odlehčená

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Omeleta Monako

Lehká, dozlatova opečená omeleta s džemem a ovocem.

Evropa 16 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, pečení detail »

Roštěná na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího politý hustší paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Roštěná na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Steak ze zebry hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, vaření Steak ze zebry
Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba