Obiloviny/rýže, Moučné výrobky, pečivo, těstoviny, mouky

Obiloviny, Moučné výrobky, pečivo, těstoviny

Pečivo Těstoviny a zavářka Piškoty - Korpusy Mouky
Rýže Těsta

Vepřová pečeně s cannelloni

Špenátové cannelloni plněné ricottou s pomalu pečenou plecí a paprikovém puré.

Itálie 64 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, rychlé, pečení, restování pro základ detail »

Základní recept na dortový korpus

Dortový korpus, jednoduchá varianta "vše v jednom". Představuje dobrý základ pro vytvoření mnoha druhů desertů.

Evropa 4 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Hovězí polévka s kapustou a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka s vůní a chutí po hovězím vývaru, s rýží a kapustou.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí polévka s krupicovými noky

Čirá, nažloutlá polévka typické vůně a chuti po použitém vývaru s krupicovými noky.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí polévka s masem a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a rýží.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

La Tarte Flambée

La Tarte Flambée.

Francie 32 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, pečení detail »

Mexický kuřecí wrap

Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.

Mexico 35 Kč / porce Mirek 0777
svačina, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Omeleta Monako

Lehká, dozlatova opečená omeleta s džemem a ovocem.

Evropa 16 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, pečení detail »

Recept vařené Tagliatelle

Jak správně uvařit těstovinu.

Itálie 9 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Bramborák a bramboráčky příloha, rychlé, smažení-fritování Bramborák a bramboráčky
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem