Těstoviny a zavářka

Těstoviny a zavářka, špagety, spaghetti, nudle, tagliatele, čínské nudle, skleněné nudle,

Beefsteak na hořčičných tagliatelích

Kvalitní steak s pikantní dijonskou omáčkou v tagliatelích.

Itálie 128 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Cannelloni se špenátem a ricottou s rajčatovou omáčkou

Italská těstovina cannelloni, chcete-li kanelony je předurčena k plnění. To je jeden z nejoblíbenějších receptů, tedy se špenátem a rajčatovou...

Itálie 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře, vaření detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Hovězí maso podle houbařů

Hovězí maso podle houbařů je ideálním kombinací pro milovníky hub.

Itálie 70 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Krevetový salát s kuskusem

Krevety, rukola a kuskus v kokosovém mléku.

Mezinárodní Fusion 50 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně detail »

Lasagne bolognese

Zapékané těstoviny s boloňskou omáčkou.

Itálie 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Itálie 44 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dušení, vaření detail »

Nudlový salát s masem

Salát ze skleněných nudlí, který je obohacen masem, to je výborný pokrm thajské kuchyně.

Thajsko 24 Kč / porce Lenka
přílohový salát, postupy studené kuchyně detail »

Pastitsio

Zapečené makarony s mletým nebo nadrobno nasekaným masem a bešamelovou omáčkou.

Řecko 29 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem

Pštrosí steak na vinném demiglas, se smaženým černým kořenem, černou čočkou a bulgurem.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Fusili s tuňákem pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi Fusili s tuňákem
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem