Nápoje
Alkoholické nápoje | Nealkoholické nápoje |
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny





Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.
Francie 138 Kč / porceVepřové maso na víně



Vepřové maso na víně roku 1975
Evropa 22 Kč / porceZvěřinový guláš na višňovém víně





Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem
Čechy a Morava 89 Kč / porceGuláš Petra Voka



Kousky hovězího a vepřového masa v načervenalé omáčce, silné chuti po leču a víně.
Čechy a Morava 25 Kč / porceHovězí maso po makedonsku



Nudličky hovězího přelité zlatočervenou omáčkou se zeleninou.
Čechy a Morava 18 Kč / porceMojo de acaraje



Tradiční směs pro přípravu brazilských pokrmů.
Brazílie 12 Kč / porcePastýřská pochoutka



Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.
Čechy a Morava 22 Kč / porceRoládka z vepřového kolena




Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.
Evropa 112 Kč / porceSoljanka ze svíčkové


Kousky dušené svíčkové přelité hnědočervenou omáčkou s kousky okurek.
Čechy a Morava 87 Kč / porce