Nápoje

Alkoholické a nealkoholické nápoje
Alkoholické nápoje Nealkoholické nápoje

Telecí líčka na červeném víně s cipolliny

Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.

Francie 138 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně roku 1975

Evropa 22 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Guláš Petra Voka

Kousky hovězího a vepřového masa v načervenalé omáčce, silné chuti po leču a víně.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso po makedonsku

Nudličky hovězího přelité zlatočervenou omáčkou se zeleninou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Mojo de acaraje

Tradiční směs pro přípravu brazilských pokrmů.

Brazílie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, restování, vaření detail »

Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roládka z vepřového kolena

Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.

Evropa 112 Kč / porce Jan Matějka
hlavní chod detail »

Soljanka ze svíčkové

Kousky dušené svíčkové přelité hnědočervenou omáčkou s kousky okurek.

Čechy a Morava 87 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama hlavní chod, rychlé, vaření, restování Italské rizoto s krevetami a chobtničkama
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč