Ovoce

Čerstvé ovoce Ovoce kompotované, marmelády, džemy, chutney Ovoce sušené Ovoce mražené

Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Evropa 19 Kč / porce Jiří Novák
dezerty, rychlé, šlehání, redukování detail »

Babiččina vánočka

Pletená vánoční (pomlázka), aneb poctivá máslová vánočka z osmy copů.

Čechy a Morava 48 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení detail »

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Daňčí kolínko na špenátové kaši

Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.

Čechy a Morava 209 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, marinování, pečení detail »

Drobénkový koláč s ovocem

Jednoduchý a oblíbený koláč, s nekonečnou možností ovocných variací.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, rychlé, pečení detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Grilovaný banán

Grilovaný banán v karamelu s ořechy.

Mezinárodní Fusion 40 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, v karamelu detail »

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jablkový závin

Český nebo německý ? je nesmrtelný desert jablkový závin, i když ho mají i jinde po světě :)

Německo 10 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení pečiva detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Šlehané jahody tří barev dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně Šlehané jahody tří barev
Sacher dort originál dezerty, ve vodní lázni, pečení Sacher dort originál