Čerstvé ovoce

Čerstvé ovoce, ananas, jablko, hruška, jahody
Peckovité ovoce Tropické a subtropické ovoce Drobné a lesní ovoce Citrusové plody

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Grilovaný banán

Grilovaný banán v karamelu s ořechy.

Mezinárodní Fusion 40 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, v karamelu detail »

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jablkový závin

Český nebo německý ? je nesmrtelný desert jablkový závin, i když ho mají i jinde po světě :)

Německo 10 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení pečiva detail »

Jablkový závin

Nesmrtelná klasika jablkový závin a ten dělá nejlépe každá babička.

Rakousko 21 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré

Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.

Čechy a Morava 149 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, vaření, pečení detail »

Krtkův dort

Krtkův dort

Čechy a Morava 12 Kč / porce Lenka Blatová
dezerty, pečení, mixování detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami