Peckovité ovoce

Peckovité ovoce : třešně, blůmy, broskve, švestky

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jablkový závin

Český nebo německý ? je nesmrtelný desert jablkový závin, i když ho mají i jinde po světě :)

Německo 10 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení pečiva detail »

Jablkový závin

Nesmrtelná klasika jablkový závin a ten dělá nejlépe každá babička.

Rakousko 21 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré

Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.

Čechy a Morava 149 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, vaření, pečení detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »

Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem

Rychlá a jednoduchá příprava oblíbeného mořského vlka ve stylu středomoří.

Středomoří 142 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Salát s hermelínovými donuty

Zajímavý salát s oblíbenou variantou smaženého sýru a kandovaného ovoce.

Evropa 75 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin
Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí studený předkrm, rychlé, marinování Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí