Ovoce kompotované, marmelády, džemy, chutney

Ovoce kompotované, marmelády, džemy, chutney

Daňčí kolínko na špenátové kaši

Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.

Čechy a Morava 209 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, marinování, pečení detail »

Drobénkový koláč s ovocem

Jednoduchý a oblíbený koláč, s nekonečnou možností ovocných variací.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, rychlé, pečení detail »

Kachní prsíčka s gratinovanými brambory

Na švestkové omáčce.

Francie 90 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Lahůdkové palačinky s džemem

Palačinky s jemnou vůní a chutí potřené džemem, nebo vším co vám chutná.

Mezinárodní Fusion 10 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, šlehání, smažení-fritování detail »

Nadívaná krůtí roláda se švestkovou omáčkou

Housková nádivka se slaninou v krůtím prsu.

Čechy a Morava 47 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Sacher dort originál

Recept na Sacher dort je tajný a opravdový originál znají jen v hotelu Sacher a já :)

Rakousko 15 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, ve vodní lázni, pečení detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Omeleta Monako

Lehká, dozlatova opečená omeleta s džemem a ovocem.

Evropa 16 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Šlehané jahody tří barev dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně Šlehané jahody tří barev