Vodní svět
Ryby losos, pstruh, štika, pražma
Ryby | Plody moře |
Bujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porceCarpaccio z lososa





Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.
Itálie 41 Kč / porceClam chowder, tentokrát v bochníku chleba





Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.
Severní Amerika 34 Kč / porceČerné sépiové risotto s krevetovou omáčkou





Rizoto z rýže Arborio.
Mezinárodní Fusion 103 Kč / porceČerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou



Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.
Evropa 118 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceFilátka ze pstruha na omáčce z čerstvého kopru



Lehká a svěží rybí klasika.
Čechy a Morava 70 Kč / porceFilé z mořského vlka s baby zeleninou





na pomerančově-šafránovém másle
Středomoří 162 Kč / porceFilet candáta na citrónové omáčce





Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.
Čechy a Morava 63 Kč / porce