Vodní svět

Ryby losos, pstruh, štika, pražma

Ryby Plody moře

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Španělsko 12 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňákový steak v sezamu

Maso z tuňáka v kvalitě shushimi je dobré nejen pro suši, ale pro krásně růžový steak.

Mezinárodní Fusion 122 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Tuňákový tataráček na croutes

Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.

Evropa 35 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Vánoční rybí polévka z kapra

Vánoční asi není ten správný název, ale rybí polévka z kapra je to co Čech, bohužel, častěji než o vánocích nedává.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Mirek 0777
polévka, dietní, rychlé, restování, vaření detail »

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.

Evropa 82 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Zavináč

Česká hospodská klasika k pivu.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Horský závitek

Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Lososové carpaccio studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy Lososové carpaccio
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa