Ryby

losos, pstruh, pražma,
Ryby konzervované Mořské ryby mražené Mořské ryby čerstvé Sladkovodní ryby mražené
Sladkovodní ryby čerstvé Kaviar a vnitřnosti Uzené a sušené ryby

Bujabéza -Bouillabaissa

Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

Francie 164 Kč / porce Mirek 0777
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Carpaccio z lososa

Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.

Itálie 41 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Filátka ze pstruha na omáčce z čerstvého kopru

Lehká a svěží rybí klasika.

Čechy a Morava 70 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Čechy a Morava 98 Kč / porce Petr Hout
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Filety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou

Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Losos na ratatouille

Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Losos welington hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni Losos welington
Tuňákový tataráček na croutes degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňákový tataráček na croutes
Lososové carpaccio studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy Lososové carpaccio