Ryby
Ryby konzervované | Mořské ryby mražené | Mořské ryby čerstvé | Sladkovodní ryby mražené |
Sladkovodní ryby čerstvé | Kaviar a vnitřnosti | Uzené a sušené ryby |
Bujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porceCarpaccio z lososa





Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.
Itálie 41 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceFilátka ze pstruha na omáčce z čerstvého kopru



Lehká a svěží rybí klasika.
Čechy a Morava 70 Kč / porceFilé z mořského vlka s baby zeleninou





na pomerančově-šafránovém másle
Středomoří 162 Kč / porceFilet candáta na citrónové omáčce





Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.
Čechy a Morava 63 Kč / porceFilet candáta na másle s kukuřičným klasem



Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.
Čechy a Morava 98 Kč / porceFilety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou





Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.
Evropa 43 Kč / porceFusili s tuňákem





Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella
Itálie 61 Kč / porceLosos na ratatouille




Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.
Francie 95 Kč / porce