Mořské ryby čerstvé
Bujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porceCarpaccio z lososa





Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.
Itálie 41 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceFilé z mořského vlka s baby zeleninou





na pomerančově-šafránovém másle
Středomoří 162 Kč / porceLosos na ratatouille




Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.
Francie 95 Kč / porceLosos na špenátové omáčce s teplou zeleninou




Filet lososa se smetanovo-špenátovou omáčkou.
Evropa 60 Kč / porceLosos welington





Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.
Mezinárodní Fusion 87 Kč / porceLososové carpaccio





Tenké plátky lososa s rukolou.
Itálie 61 Kč / porceMarinovaný losos A





Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.
Švédsko 40 Kč / porceMarinovaný losos B




Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.
Švédsko 86 Kč / porce