Ryby v oleji, nakládané, marinované, ve vlastní šťávě, konzervované
Ryby v oleji, nakládané, marinované, ve vlastní šťávě apod., sardelky v oleji, tuňák v oleji
Fusili s tuňákem





Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella
Itálie 61 Kč / porcePaprikovo-sardelové pokušení



Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.
Francie 19 Kč / porcePizza alle cipolle





Pizza cipolle je v překladu s cibulí, přesto je s olivami a se sardelovými řezy.
Itálie 69 Kč / porcePlněné trojhránky




Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.
Tunis 14 Kč / porceSalát Nicosia



Salát Nicosia, tuňákový salát.
Francie 70 Kč / porceSalát Tenerife



Tento salát pochází až z Kanárských ostrovů, může sloužit jako předkrm nebo zeleninová příloha.
Evropa 23 Kč / porceSleďový salát




Lahodný salát ze sleďů, který také nazýváme jako matjesy.
Evropa 28 Kč / porceTapas se sledi




Španělská chuťovka.
Španělsko 12 Kč / porceTuňáková pomazánka





Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.
Evropa 8 Kč / porceHorský závitek



Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.
Čechy a Morava 39 Kč / porce