Ryby v oleji, nakládané, marinované, ve vlastní šťávě, konzervované

Ryby v oleji, nakládané, marinované, ve vlastní šťávě apod., sardelky v oleji, tuňák v oleji


Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Pizza alle cipolle

Pizza cipolle je v překladu s cibulí, přesto je s olivami a se sardelovými řezy.

Itálie 69 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Plněné trojhránky

Pokrm pochází až z Tuniska, zde se tyto trojhránky objevují na všech tržištích.

Tunis 14 Kč / porce Lenka
teplý předkrm, restování, smažení-fritování detail »

Salát Nicosia

Salát Nicosia, tuňákový salát.

Francie 70 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Tenerife

Tento salát pochází až z Kanárských ostrovů, může sloužit jako předkrm nebo zeleninová příloha.

Evropa 23 Kč / porce Lenka
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Sleďový salát

Lahodný salát ze sleďů, který také nazýváme jako matjesy.

Evropa 28 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé detail »

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Španělsko 12 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Horský závitek

Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Fusili s tuňákem pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi Fusili s tuňákem
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Chobotnice v rajčatech hlavní chod, dietní, vaření Chobotnice v rajčatech