Košťálová zelenina

Košťálová zelenina, zelí

Bílý chřest se šunkou a bramborem

Německý oblíbený chřest nám nesmí přebít žádná výrazná ingredience.

Německo 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Salát Coleslaw

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 4 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Česká chřestová polévka

Smetanově nažloutlá, krémově zahoustlá polévka, mírně kořeněná, s nakrájeným chřestem.

Čechy a Morava 10 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Hovězí maso dušené v kapustě

Kousky dušeného hovězího v nahnědlé omáčce s kapustou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí polévka s kapustou a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka s vůní a chutí po hovězím vývaru, s rýží a kapustou.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Chřestová polévka

Jemná krémová polévka.

Francie 24 Kč / porce Miroslav Č.
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Moravský guláš

Kousky dušeného hovězího masa se zelím a bramborem.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát Coleslaw přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw
Kantonské kuře hlavní chod, smažení-fritování Kantonské kuře
Salát Coleslaw 80g přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw 80g