Mražená zelenina a mražené přílohy

Mražená zelenina a mražené přílohy, hranolky, krokety

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bramborové lodičky s česnekovým dipem

Plněná vydlabaná brambora s česnekovou náplní.

Evropa 24 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Cannelloni se špenátem a ricottou s rajčatovou omáčkou

Italská těstovina cannelloni, chcete-li kanelony je předurčena k plnění. To je jeden z nejoblíbenějších receptů, tedy se špenátem a rajčatovou...

Itálie 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře, vaření detail »

Domácí aspik s vepřovým a kuřecím masem

Aspik obohacený zeleninou a drůbežími droby.

Německo 11 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, rychlé, vaření detail »

Enchiladas

Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.

Mexico 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování detail »

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Čechy a Morava 98 Kč / porce Petr Hout
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Hovězí ragú s mrkví a hráškem

Nezahuštěný guláš, do kterého na závěr přidáme hrášek a baby karotku.

Rakousko 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení detail »

Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kantonské kuře hlavní chod, smažení-fritování Kantonské kuře
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.