Mražená zelenina a mražené přílohy

Mražená zelenina a mražené přílohy, hranolky, krokety

Vepřová pečeně s cannelloni

Špenátové cannelloni plněné ricottou s pomalu pečenou plecí a paprikovém puré.

Itálie 64 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, rychlé, pečení, restování pro základ detail »

Vepřové maso se zelenými fazolkami a s rajčaty

Vepřové maso se zelenými fazolkami a s rajčaty je odzkoušený recept. Doporučila bych ho i jako svátečnější pokrm. Vhodnou přílohou jsou hranolky,...

Evropa 99 Kč / porce Lenka
nedělní oběd detail »

Horský závitek

Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí polévka s masem a nudlemi

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po hovězím mase, zelenině a koření, s nakrájeným hovězím masem, zeleninou a nudlemi. Statní normy,...

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hrachová polévka s párkem

Hráškově zelená nebo nažloutlá, hustší polévka (dle použitého hrachu), typické vůně a chuti s nakrájeným párkem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Roštěná na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Špenátová polévka

Jemná polévka s kousky vejce a špenátu.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem
Thajská pánev s jasmínovou rýží hlavní chod, dietní, rychlé, wok Thajská pánev s jasmínovou rýží