sušená luštěnina

čočka


Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Falafel s tzatziki

Arabský falafel je nejčastěji cizrnový, podávaný s arabským chlebem. Naše varianta je s řeckými tzatziki.

Maroko 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření, smažení-fritování detail »

Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem

Pštrosí steak na vinném demiglas, se smaženým černým kořenem, černou čočkou a bulgurem.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi detail »

Česká čočková polévka

Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Čočková kyselá polévka s brambory

Světle hnědá, krémově zahoustlá polévka, plná vůně z čočky a čočkové chuti s kostičkami nakrájených brambor.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem