Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Smažený váleček z vepřového masa, žampiony, sýrem a omáčkou

Smažená rolovaná panenka plněná anglickou slaninou, žampiony a ementálem. S variací studených omáček.

USA 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Filet candáta na másle s kukuřičným klasem

Nejkvalitnější rybička v Čechách s nejednoduší úpravou.

Čechy a Morava 98 Kč / porce Petr Hout
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Lázeňský guláš

Kousky hovězího s jemnou smetanovou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Maďarsko 69 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Grilovaný banán

Grilovaný banán v karamelu s ořechy.

Mezinárodní Fusion 40 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, grilování, v karamelu detail »

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem

Vepřová panenka plněná uzeným lososem a zeleným chřestem.

Evropa 82 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Fajitas

Jídlo patřící do Tex-mex kuchyně je Fajita

Mexico 73 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí guláš hlavní chod, dušení, restování pro základ Hovězí guláš
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem