Recepty dle způsobu úpravy
Bramborová polévka s paprikou



Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.
Čechy a Morava 6 Kč / porceRizoto se zeleným a bílým chřestem




Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.
Itálie 36 Kč / porceTuňáková pomazánka





Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.
Evropa 8 Kč / porceKonfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí





Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.
Čechy a Morava 68 Kč / porceBramborové placky



Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.
Čechy a Morava 3 Kč / porceTygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem




Svěží krevety s nádechem exotiky.
Indonesie 125 Kč / porceHovězí maso se zeleninou v alobalu



Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině
Evropa 25 Kč / porceTuňákový tataráček na croutes





Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.
Evropa 35 Kč / porcegrilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem




Italské rizoto s krevetou
Itálie 50 Kč / porce