Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Hovězí polévka s morkovými knedlíčky

Nažloutlá, čirá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s morkovými knedlíčky. Morkové knadlíčky jsou křehké, nesmějí být tuhé, ani rozvařené.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí játra dušená na cibuli

Plátky dušených jater s řidší, hnědou omáčkou.

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Telecí játra s jablky, jarní cibulkou a čatný z lesních plodů

Krátce restovaná játra s grilovanými plátky jablka.

Francie 62 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, grilování detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině

Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.

Anglie 75 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení detail »

Hovězí maso na žampionech

Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Čokoládový krém

Čokoládový krém vhodný pro mnoho desertů

Čechy a Morava 16 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně, šlehání detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Cheeseburger

Nejžádanější burger na světě Je? .... Cheeseburger.burge

Severní Amerika 50 Kč / porce Vaclav Langer
grilování, rychlé, grilování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Králík s olivami nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Králík s olivami
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu