Recepty dle způsobu úpravy

Příprava rizota Hnětení těsta Pečení pečiva Bez úpravy
Mixování Pasírování Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Enchiladas

Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.

Mexico 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování detail »

Drobénkový koláč s ovocem

Jednoduchý a oblíbený koláč, s nekonečnou možností ovocných variací.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, rychlé, pečení detail »

Telecí líčka na víně

Telecí líčka jsou na vzestupu popularity, jsou jednoduché a luxusní zároveň.

Čechy a Morava 104 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Ratattouille design

Porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 22 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Filety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou

Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Pizza alla salsiccia

Základní pizza, salsiccia je pizza s pikantní klobásou.

Itálie 85 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Thajská pánev na banánovém listu

Směs panenky a prsíček se zeleninou na banánovém listu.

Thajsko 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, wok detail »

Hovězí polévka s noky

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s noky. Noky nesmějí být ani tuhé, ani rozvařené.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí maso po burgundsku

Hovězí maso po burgundsku

Evropa 77 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Čokoládovo lanýžový dort

Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.

Rakousko 17 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení, ve vodní lázni detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu
Empanadas teplý předkrm, rychlé, pečení Empanadas