Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým vepřovým masem.

Čína 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Mořský vlk s olivami, fazolkou a bramborem

Rychlá a jednoduchá příprava oblíbeného mořského vlka ve stylu středomoří.

Středomoří 142 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Hovězí polévka s těstovinami

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti s uvařenými těstovinami.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně roku 1975

Evropa 22 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé detail »

Bratislavská roštěná

Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou se zeleninou a smetanou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Toskánská pizza Siena hlavní chod, dietní, rychlé, pečení Toskánská pizza Siena