Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Hovězí na česneku

Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Čechy a Morava 45 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Staropolský bigos

Směs dušeného hovězího, vepřového, klobásy se zelím, houbami a rajčaty.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Moravský (vepřový) vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Čechy a Morava 31 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování detail »

Karbanátky s bylinkami v rajčatové omáčce

Vzdušné karbanátky pečené v zelenině a v loupaných rajčatech.

Evropa 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Hovězí polévka s vaječným svítkem

Nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s nakrájenými kostičkami svítku. Vaječný svítek je lehký, propečený a na řezu stejnoměrně...

Čechy a Morava 3 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Provensálské "pesto" bylinky

Pomletá směs bylinek s olivovým olejem.

Francie 4 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Hovězí maso na žampionech

Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Rumunský guláš

Jídla naší komunistické historie. Kousky hovězího přelité kořeněnou omáčkou se zeleninovou vložkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce