Recepty dle způsobu úpravy

Bez úpravy Mixování Pasírování Příprava rizota
Hnětení těsta Pečení pečiva Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Scottona, telecí závitky se sýrem a jarní cibulkou, mangoldem a rukolou

Delikatesní závitky z jemného telecího roštěnce.

Itálie 82 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, pečení, vaření detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem

Teplý roastbeef s koprovou majonézou a vařeným bramborem.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, pečení, marinování detail »

Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba

Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.

Severní Amerika 34 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Vepřové maso v mandlovém těstíčku

Lahodné mandlové těstíčko s vepřovým masem obohacené o kousky oliv, které může být skvělou lehkou večeří.

Španělsko 38 Kč / porce Lenka
hlavní chod, vaření na pánvi detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Jamajské kuře v jerk marinádě s lehkým salátem s avokáda

Kuře v jamajské marinádě jerk jsou skvělá na letní grilovací akce.

Afrika 37 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování detail »

Základní piškotové těsto

Základní piškotové těsto

Čechy a Morava 11 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, mixování, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou
Kulajda polévka, vaření Kulajda
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin