Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Hovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, pečení detail »

Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami

Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.

Čechy a Morava 57 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Chléb český domácí

Doma pečený klasický český chléb

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy detail »

Hovězí guláš z trouby

Klasický hovězí guláš díky přípravě v troubě propojí ještě více chutě.

Čechy a Morava 202 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, restování, pečení detail »

Pečené plněné brambory mletým masem

Pečené brambory na smetanovo-houbové omáčce. Plněné mletým hovězím. V Čechách oblíbené recepty v kategorii mletá masa.

Ukrajina 58 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, rychlé, pečení detail »

Hovězí maso na žampionech

Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Filetovaná panenka s grilovanou zeleninou a omáčkou demi glace

Dorůžova pečená vepřová panenka s provensálskou grilovanou zeleninou.

Evropa 57 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, restování, grilování detail »

Česká čočková polévka

Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Frankfurtská polévka

Krémově zahoustlá, světlá, paprikově narůžovělá polévka jemné vůně a chuti s nakrájenými párky.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření, restování pro základ detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí guláš hlavní chod, dušení, restování pro základ Hovězí guláš
Hráškový krém s krutony polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Hráškový krém s krutony