Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Halušky s brynzou

Slovenské top jídlo jednoduše geniální. Halušky s brynzou a opečenou slaninou.

Slovensko 36 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Tuňákový tataráček na croutes

Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.

Evropa 35 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Sacher dort originál

Recept na Sacher dort je tajný a opravdový originál znají jen v hotelu Sacher a já :)

Rakousko 15 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, ve vodní lázni, pečení detail »

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Croque monsieur a Croque madame

Croque monsieur a Croque madame, je skvělá snídaně či brunch s vůní francouzského bistra.

Francie 26 Kč / porce Jan Matějka
snídaně, rychlé, gratinování detail »

Celerová pomazánka

Klasická česká celerová pomazánka

Čechy a Morava 8 Kč / porce Alena Hálová
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Husí roláda se špekovým knedlíkem

Vykoštěná husa plněná zelím a ořechy, ve formě rolády.

Čechy a Morava 105 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Taco s kuřecím masem

Se zeleninou a studenými omáčkami.

Mexico 77 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Česneková polévka s brambory

Čirá, mírně nažloutlá polévka s vůní a ostřejší chutí česneku a brambor.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka detail »

Kuřecí salát s citrónovou majonézou

Kuřecí salát s citrónovou majonézou, může být ideální formou lehkého oběda.

USA 40 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem
Houbová omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Houbová omáčka
Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem