Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

Falafel s tzatziki

Arabský falafel je nejčastěji cizrnový, podávaný s arabským chlebem. Naše varianta je s řeckými tzatziki.

Maroko 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, vaření, smažení-fritování detail »

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Gulášová polévka

Česká top 10 polévka. Světlá, hustší, paprikově načervenalá polévka s nakrájenými bramborami a masem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Ratatouille

Francouzské zeleninové jídlo které může býti jak přílohou, předkrmem ale i hutnou polévkou.

Francie 9 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Lahodné BBQ žebra

Barbeque není jen omáčka je to styl. A žebra ať už vepřová nebo hovězí jsou perfektním spojením.

Severní Amerika 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, marinování, dušení, pečení, grilování detail »

Taco s kuřecím masem

Se zeleninou a studenými omáčkami.

Mexico 77 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování detail »

Croque monsieur a Croque madame

Croque monsieur a Croque madame, je skvělá snídaně či brunch s vůní francouzského bistra.

Francie 26 Kč / porce Jan Matějka
snídaně, rychlé, gratinování detail »

Hovězí polévka s játrovou rýží, noky nebo knedlíčky

Čirá, mírně nažloutlá polévka typické vůně a chuti, hlavně po játrové vložce. Játrová vložka je přiměřeně kořeněná /nesmí být rozvařená, ani tuhá/.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A
Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem hlavní chod, rychlé, smažení-fritování Smažené kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem
Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce