Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Ragú polévka

Krémová,smetanově nažloutlá polévka s vložkou masa a zeleniny

Čechy a Morava 13 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Sýrová omáčka quatro formaggi

Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.

Itálie 18 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, vaření detail »

Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti

Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...

Itálie 38 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Malé chuťovky crostini či snacky

Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...

Itálie 68 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Bramborové fondáty

Bramborové fondáty, příloha

Evropa 18 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, vaření na pánvi detail »

Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou

Rizoto z rýže Arborio.

Mezinárodní Fusion 103 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Čokoládový krém

Čokoládový krém vhodný pro mnoho desertů

Čechy a Morava 16 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně, šlehání detail »

Rýnská roštěná

Plátek hovězího přelitý hustou hnědočervenou omáčkou.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Opečené brambory se špenátem a cherry rajčátky

Vděčná příloha i dietní vegetariánské jídlo.

Středomoří 11 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, restování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč
Plněná kalamára dalmatským rizotem hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, pečení Plněná kalamára dalmatským rizotem
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická