Recepty dle způsobu úpravy

Pečení pečiva Bez úpravy Mixování Pasírování
Příprava rizota Hnětení těsta Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Hovězí steak na fazolích s kukuřicí a brambory

Pečené brambory s pikantními fazolemi a šťavnatý steak.

Mezinárodní Fusion 94 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Salát s chlebovou plackou

Netradiční volba salátu s chlebovými krutony, která Vás obohatí o nové chutě.

Asie 25 Kč / porce Lenka
studený předkrm, dát do chladu, postupy studené kuchyně detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Čechy a Morava 53 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, marinování detail »

Rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 15 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Kuřecí burger

Kuřecí burger je neobvyklou variantou, tam kde vítězí hovězí.

Severní Amerika 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí salát s citrónovou majonézou

Kuřecí salát s citrónovou majonézou, může být ideální formou lehkého oběda.

USA 40 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Carpaccio z lososa

Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.

Itálie 41 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Filé z mořského vlka s baby zeleninou hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování Filé z mořského vlka s baby zeleninou
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách