Recepty dle způsobu úpravy

Příprava rizota Hnětení těsta Pečení pečiva Bez úpravy
Mixování Pasírování Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Bramborová polévka s paprikou

Světlá polévka s paprikou, mírně zahoustlá, typické vůně a chuti, s vložkou brambor.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Palačinky

Velmi oblíbený desert nejen u nás. Palačinky a jejich nekonečné variace.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, smažení-fritování detail »

Bramborové placky

Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, smažení-fritování detail »

Tygří krevety na grilované zelenině s kokosovo-limetkovým přelivem

Svěží krevety s nádechem exotiky.

Indonesie 125 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření na pánvi, restování detail »

Hovězí maso se zeleninou v alobalu

Hovězí maso se zeleninou je pochoutka k lehčímu obědu nebo svačině

Evropa 25 Kč / porce Lenka
hlavní chod, dietní, restování pro základ, pečení detail »

Tuňákový tataráček na croutes

Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.

Evropa 35 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

grilovaná kreveta Saint Jacques na rozmarýné jehle s rizotem

Italské rizoto s krevetou

Itálie 50 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, restování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Špíz z pěti druhů masa grilování, rychlé, marinování, grilování Špíz z pěti druhů masa
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa