Recepty dle způsobu úpravy
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama





Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 62 Kč / porceHovězí polévka se špekovými (tyrolskými) knedlíčky




Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po použitém vývaru s menšími špekovými (tyrolskými) knedlíčky. Knedlíčky jsou křehké, nesmějí...
Čechy a Morava 7 Kč / porceNadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami





Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.
Čechy a Morava 57 Kč / porceChléb český domácí





Doma pečený klasický český chléb
Čechy a Morava 5 Kč / porceHovězí guláš z trouby




Klasický hovězí guláš díky přípravě v troubě propojí ještě více chutě.
Čechy a Morava 202 Kč / porcePečené plněné brambory mletým masem





Pečené brambory na smetanovo-houbové omáčce. Plněné mletým hovězím. V Čechách oblíbené recepty v kategorii mletá masa.
Ukrajina 58 Kč / porceHovězí maso na žampionech



Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.
Čechy a Morava 33 Kč / porceFiletovaná panenka s grilovanou zeleninou a omáčkou demi glace




Dorůžova pečená vepřová panenka s provensálskou grilovanou zeleninou.
Evropa 57 Kč / porceČeská čočková polévka



Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.
Čechy a Morava 5 Kč / porceFrankfurtská polévka



Krémově zahoustlá, světlá, paprikově narůžovělá polévka jemné vůně a chuti s nakrájenými párky.
Čechy a Morava 5 Kč / porce