Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.

Evropa 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování detail »

Bramborové knedlíky

Na plátky krájené bramborové knedlíky.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Lahůdkové palačinky s džemem

Palačinky s jemnou vůní a chutí potřené džemem, nebo vším co vám chutná.

Mezinárodní Fusion 10 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, šlehání, smažení-fritování detail »

Malé chuťovky crostini či snacky

Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...

Itálie 68 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Vepřová špikovaná panenka na hořčičné omáčce

Panenka špikovaná uzeninou na hořčičné omáčce s americkými bramborami a salátem coleslaw.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Minestrone

Italská velká polévka je to v překladu. Ale jinak je to zeleninová polévka co dům dal. Nemá originál a proto je dle regionu a sezóny pozměňována.

Itálie 13 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Kremšnite (z Chorvatska)

Desert z Chorvatska.

Chorvatsko 11 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, pečení detail »

Listový salát všech druhů s estragonem a melounem

Výtečný salát s estragonem a melounem pocházející z Francie.

Francie 23 Kč / porce Lenka
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca