Recepty dle způsobu úpravy

Mixování Pasírování Příprava rizota Hnětení těsta
Pečení pečiva Bez úpravy Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Pórkova polévka s vejcem

Krémově bílá zahoustlá polévka, typické vůně a chuti po pórku, mírně kořeněná.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí polévka s kapustou a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka s vůní a chutí po hovězím vývaru, s rýží a kapustou.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Rajská omáčka

Velmi oblíbená rajská omáčka. V Čechách je rajská omáčka fenoménem jako svíčková omáčka. Tak pojďme na ní.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Vaclav Langer
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Recept vařené Penne

Jak správně uvařit těstovinu.

Itálie 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Česká čočková polévka

Hustší, nahnědlá polévka typické vůně a chuti s uvařenou čočkou.

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

La Tarte Flambée

La Tarte Flambée.

Francie 32 Kč / porce Jan Matějka
příloha, rychlé, pečení detail »

Vepřová špikovaná panenka na hořčičné omáčce

Panenka špikovaná uzeninou na hořčičné omáčce s americkými bramborami a salátem coleslaw.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická