Bez úpravy

Jídlo je očištěné, naporcované a připravené ke konzumaci


Bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »

Chléb český domácí

Doma pečený klasický český chléb

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Zelná bílá polévka s klobásou

Světlá zelňačka se zeleninou a klobásou

Čechy a Morava 12 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, bez úpravy detail »

Dressing pro salát Caesar

Chuť nejznámějšího salátu současnosti dodá jen správně připravený dressing.

USA 8 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, bez úpravy detail »

Lehký bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách, ale trochu odlehčená

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin
Vepřové ledvinky s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, dušení Vepřové ledvinky s rýží
Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí studený předkrm, rychlé, marinování Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí