Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Azu po tatarsku

Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bohdalovský závitek

Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou