Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Ala Mexický guláš

Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Azu po tatarsku

Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bohdalovský závitek

Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Brazilský Feijoada s rýží a farofa

Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...

Brazílie 77 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Dušené divoké houby na česnekovém másle

S grilovanou bagetou a černým lanýžem. Bašta pro houbové labužníky.

Francie 100 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, restování, dušení, restování detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Enchiladas hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování Enchiladas
Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí
Velikonoční telecí roláda hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda