Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Hovězí svíčková na smetaně

Typické české jídlo, které je chloubou české gastronomie už mnohu let.

Čechy a Morava 51 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, nakládání, restování, dušení detail »

Chilli con carne v pečených bramborách

Masové ragú s fazolemi.

USA 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Jasmínová rýže

Voňavá, lepivá, asijská jasmínová rýže a její příprava.

Asie 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, dušení detail »

Kapucínský hovězí guláš

Guláš se žampiony.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Karel 4 Hájek
hlavní chod, restování, dušení detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »

Lahodné BBQ žebra

Barbeque není jen omáčka je to styl. A žebra ať už vepřová nebo hovězí jsou perfektním spojením.

Severní Amerika 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, marinování, dušení, pečení, grilování detail »

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Itálie 44 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kantonské kuře hlavní chod, smažení-fritování Kantonské kuře
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.