Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Maďarský gulaš

Kousky hovězího v červenohnědé omáčce s paprikami.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Maďarský hovězí guláš, klasický guláš s čerstvou pikantní paprikou.

Čechy a Morava 36 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Maďarsko 69 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Masové koule na rajské omáčce

Z mletého masa pečené koule na české rajské omáčce. Rajská omáčka s masovými kuličkami.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Plzeňské zástěrky

Plněné plátky hovězího žampiony, párkem a vejci, přelité řidší omáčkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Ratatouille

Francouzské zeleninové jídlo které může býti jak přílohou, předkrmem ale i hutnou polévkou.

Francie 9 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Roštěná na žampionech

Česká hotovka.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěnka na paprice a mrkvi

Pokud hledáte recept na to, jak rychle připravit hovězí roštěnou s mrkví a paprikou, tak toto je recept přímo pro vás

Německo 61 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem