Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Roštěnka na rajčatech s makaróny

Plátkyroštěné s hovězího masa dělaná na rajčatech s makaróny

Itálie 79 Kč / porce Lenka
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Slovenská pochoutka

Slovenská pochoutka, ragú z hovězího a vepřového masa s bramborovými plackami.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Španělský ptáček

Dušený hovězí závitek plněný vařeným vejcem, okurkou, párkem nebo klobáskou, slaninou a cibulí. Tato varianta je obohacená o proužek kapie, který...

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, vaření detail »

Tarhoňa s provensálskou zeleninou

Slovensko-maďarská těstovina s francouzskou vůní.

Slovensko 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, restování, dušení detail »

Telecí líčka na červeném víně s cipolliny

Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.

Francie 138 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Telecí líčka na víně

Telecí líčka jsou na vzestupu popularity, jsou jednoduché a luxusní zároveň.

Čechy a Morava 104 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Vepřové ledvinky s rýží

Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Vepřové maso na smetaně

Pro milovníky omáček doporučují vepřové maso na smetaně. Jemná máčka v kombinaci s výtečným masem vás nadchne.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Lenka
nedělní oběd, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Vepřové medailonky z panenky a šafránové brambory

Vepřová panenka s fazolkami a smetanovými šafránovými brambůrkami.

Francie 57 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Znojemská roštěná

Plátek hovězího přelitý nahědlou omáčkou s kousky okurek.

Čechy a Morava 42 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kantonské kuře hlavní chod, smažení-fritování Kantonské kuře
Krevetový salát s kuskusem studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně Krevetový salát s kuskusem
Chléb český domácí příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy Chléb český domácí