Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Bratislavská roštěná

Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou se zeleninou a smetanou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Guláš Petra Voka

Kousky hovězího a vepřového masa v načervenalé omáčce, silné chuti po leču a víně.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Horský závitek

Dušený hovězí závitek přelitý řidší, tmavou šťávou.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí guláš Karlovarský

Guláš Karlovarský, ale také Lázeňský guláš, zjemněný smetanou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí játra dušená na cibuli

Plátky dušených jater s řidší, hnědou omáčkou.

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso dušené s mrkví

Kousky dušeného hovězího v jemné, světlé omáčce s mrkví.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso dušené v kapustě

Kousky dušeného hovězího v nahnědlé omáčce s kapustou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso na česneku

Kousky dušeného hovězího masa přelité omáčkou s česnekem.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Caprese pomodori studený předkrm, dietní, rychlé Caprese pomodori
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa