Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Hovězí maso na pepři

Kousky dušeného hovězího masa přelité hustší omáčkou s chutí po pepři.

Čechy a Morava 28 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso na žampionech

Hovězí maso přelité jemnou hnědou omáčkou se žampiony.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí maso po makedonsku

Nudličky hovězího přelité zlatočervenou omáčkou se zeleninou.

Čechy a Morava 18 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí maso s rajčaty a jablky

Pro milovníky rajčat je hovězí maso opečené na rajčatech ideální pochoutkou, která je možná servírovat s téměř jakoukoliv přílohou

Evropa 130 Kč / porce Lenka
hlavní chod, dušení detail »

Hovězí plátek na morku

Jídla naší komunistické historie. Plátek masa přelitý řidší morkovou šťávou.

Čechy a Morava 46 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího, politý narůžovělou paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na pepři

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího, který je přelitý hustší omáčkou s nahnědlou barvou a chutí po pepři.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na slanině

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý řidší omáčkou se slaninou.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Hovězí plátek přírodní

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustou nahnědlou šťávou.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Degustační trojkombinace degustační teplý, vaření Degustační trojkombinace
BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle