Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Hovězí tokáň

Jídla naší komunistické historie. Malé kousky dušeného hovězího v tmavočervené šťávě s paprikami.

Čechy a Morava 28 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Lázeňský guláš

Kousky hovězího s jemnou smetanovou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Moravský guláš

Kousky dušeného hovězího masa se zelím a bramborem.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Moravský hovězí guláš

Hovězí guláš se zelím.

Čechy a Morava 41 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Námořnické maso

Kousky dušeného hovězího přelité pikantní červenohnědou omáčkou.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Pastýřská pochoutka

Pochoutka s roštěncem, kýtou, játry, žampiony a dalšími chutěmi.

Čechy a Morava 22 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Plzeňský guláš

Guláš s vůní i chutí po pivu a opečeným párkem.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Roštěná na morku

Plátek masa.

Čechy a Morava 37 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Roštěná na paprice

Jídla naší komunistické historie. Plátek dušeného hovězího politý hustší paprikovou omáčkou.

Čechy a Morava 30 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Roštěná na slanině

Jídla naší komunistické historie. Roštěná přelitá nahnědlou šťávou se slaninou.

Čechy a Morava 26 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Bujabéza -Bouillabaissa polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně Bujabéza -Bouillabaissa
Fusili s tuňákem pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi Fusili s tuňákem
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci