Dušení

Úprava, kde je potravina částečně ponořená v tekutině a přiklopená tak, že je i v páře.


Roštěná na smetaně

Jídla naší komunistické historie. Plátek roštěné přelitý hustší omáčkou s pikantní chutí.

Čechy a Morava 31 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Roštěná přírodní

Jídla naší komunistické historie. Plátek hovězího přelitý hustou nahnědlou šťávou s masitou vůní.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rumunský guláš

Jídla naší komunistické historie. Kousky hovězího přelité kořeněnou omáčkou se zeleninovou vložkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rýnská roštěná

Plátek hovězího přelitý hustou hnědočervenou omáčkou.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Staropolský bigos

Směs dušeného hovězího, vepřového, klobásy se zelím, houbami a rajčaty.

Čechy a Morava 29 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »

Trhané adobo

tenhle způsob úpravy masa vymysleli filipínci, aby dlouho vydrželo, takže se nekazí třeba týden.

Malajsie 25 Kč / porce Tom
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Znojemský guláš

Kousky šťavnatého masa v kořeněné červenohnědé omáčce s kousky nakládaných okurek.

Čechy a Morava 25 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pizza Margarita hlavní chod, dietní, pečení Pizza Margarita
Losos welington hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni Losos welington
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci