Marinování
Neboli nakládání pomáhá surovině zvíraznit chuť, ale i změnit tuhost.
BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle





Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.
USA 15 Kč / porceCarpaccio z lososa





Lehce marinovaný losos podávaný ve stylu carpaccio s rukolou.
Itálie 41 Kč / porceDaňčí kolínko na špenátové kaši





Daňčí kolínko je větší lahůdka než jehněčí, notabene s brusinkovým želé a špenátovou kaší.
Čechy a Morava 209 Kč / porceHot křídla s pikantní salsou a zeleninovým wrapem




Oblíbené křidélka v chilli marinádě s tortillou plněnou salátem.
Severní Amerika 38 Kč / porceHovězí svíčková s houskovým knedlíkem





Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.
Čechy a Morava 49 Kč / porceJelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré





Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.
Čechy a Morava 149 Kč / porceKrůtí špíz marinovaný v chilli omáčce



Prokládaný cuketou, paprikou, cibulí a slaninou.
Evropa 41 Kč / porceLahodné BBQ žebra




Barbeque není jen omáčka je to styl. A žebra ať už vepřová nebo hovězí jsou perfektním spojením.
Severní Amerika 150 Kč / porceMalé chuťovky crostini či snacky



Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...
Itálie 68 Kč / porceMarinovaný losos A





Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.
Švédsko 40 Kč / porce