Postupy studené kuchyně

Krájení zeleniny a ovoce pro saláty a podobně


Kuřecí a šunkový wrap

Jednoduchá svačina je wrap z mexické měkké tortili

Mexico 43 Kč / porce Vaclav Langer
svačina, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí salát s citrónovou majonézou

Kuřecí salát s citrónovou majonézou, může být ideální formou lehkého oběda.

USA 40 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Listový salát všech druhů s estragonem a melounem

Výtečný salát s estragonem a melounem pocházející z Francie.

Francie 23 Kč / porce Lenka
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy

Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.

Mezinárodní Fusion 85 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně detail »

Mátový salát s pistáciemi

Jednoduchý mátový salát zdobený pistáciemi, který pochází až z Libanonu.

Asie 30 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Nudlový salát s masem

Salát ze skleněných nudlí, který je obohacen masem, to je výborný pokrm thajské kuchyně.

Thajsko 24 Kč / porce Lenka
přílohový salát, postupy studené kuchyně detail »

Paprikovo-sardelové pokušení

Tento recept na papriky se sardelemi pochází až z Francie.

Francie 19 Kč / porce Lenka
studený předkrm, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Provensálské "pesto" bylinky

Pomletá směs bylinek s olivovým olejem.

Francie 4 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka