Postupy studené kuchyně

Krájení zeleniny a ovoce pro saláty a podobně


Suši

Jako korunu japonského kuchařského umění označujeme suši.

Japonsko 96 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), pošírování, postupy studené kuchyně detail »

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Španělsko 12 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňákový tataráček na croutes

Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.

Evropa 35 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Zavináč

Česká hospodská klasika k pivu.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Celerová pomazánka

Klasická česká celerová pomazánka

Čechy a Morava 8 Kč / porce Alena Hálová
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Čokoládový krém

Čokoládový krém vhodný pro mnoho desertů

Čechy a Morava 16 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně, šlehání detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tuňáková pomazánka pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně Tuňáková pomazánka